2 items tagged "biokozmetika"

Találatok: 1 - 2 / 2

Elérhetőség

Category: Uncategorised
Készült: 2014. január 24. péntek, 03:27

A BIOMÁNIA KOZMETIKA SZOLGÁLTATÁSAI KÉT HELYEN:

2019. április 1-től már a 1158 Bp. Drégelyvár u. 25.(50-es kapucsengő) szám alatt is :-)

Időpont kérés (kizárólag telefonos bejelentkezés alapján dolgozom): Csárádi Dóra 30 274 4951, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

a következők szerint:                 Hétfő 14:00 - 20:00

                                        Kedd 7:30 - 13:00

                                        Szerda: 14:00 - 20:00

                                        Csürtörtök: 14:00 - 20:00

                                        Péntek: 7:30 - 13:00

                                        Szombat: külön megbeszélés alapján

bankfizet

 

Parkolás: ingyenesen az épület közelében

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: Molnár Viktor utcai autóbusz (7, 7E, 8E, 108E, 133E, 277) megállótól 1 perc gyalog.  

Térkép!

1162 Bp. János u. 17.

Parkolás: ingyenesen a Hermina utcában

Megközelítés tömegközlekedéssel: Örs vezér terétől a 144; 174; 244-es autóbuszokkal a János utcai megállótól 5 perc gyalogosan.

Időpont kérés a következők szerint: Hétfő 8:00 - 13:00

                                                          Kedd 14:00 - 20:00

                                                          Szerda 8:00 - 13:00

                                                          Csütörtök 8:00 - 13:00

                                                          Péntek 14:00 - 20:00

                                                          Szombat külön megbeszélés alapján

 

Csárádi Dóra

 

+36 30 274 49 51 (kizárólag telefonos előjegyzés alapján dolgozom)

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

                       


Google térkép

Bemutatkozás

Category: Bemutatkozás
Készült: 2014. január 24. péntek, 03:15

bemutakozo

 

Kozmetikussá úgy váltam, hogy vágyakozni kezdtem valamire, amiben kiteljesedhetnék. A két kezemmel végzett munka mindig is fontos volt számomra, a gyermeikeink születése előtt fogtechnikusként dolgtoztam. Majd más irányba sodort az élet, de egy idő után éreztem, hogy ismét szeretnék valami olyan munkát végezni, amiben a manualitásé a főszerep. Amikor még nem volt teljesen világos számomra, hogy mi is lenne az, elvégeztem egy Schüssler-só arcdiagnosztikai tanfolyamot,  melyet a homeopátiás orvosunk javasolt. Itt találkoztam szakmájukat szerető, vendégeiket tisztelő kozmetikusokkal. Ekkor éreztem először, hogy az addigi érdeklődéseim és a valami új felé nyitási vágy összeért, eggyé lett bennem.

 

Tanulmányaim során és a hétköznapokban is körvonalazódott, hogy a kozmetikámat úgy alakítom ki, hogy ebben a túlpörgetett és instant világban a hozzám betérők, ha csak rövid időre is, de nyugalomra lelhessenek és kiszakadhassanak a hétköznapok rutinszerű pörgéséből.

  

Hozzám azok a Nők járnak, akik szeretnék egy kicsit „kikapcsolni” az elvárásoknak mindig megfelelni akaró feleséget, anyát, dolgozó nőt.

 

Újabban nagy-nagy örömömre már egyre több férfi Vendégem is van. Szeretik, hogy nálam nincs fodrászat a kozmetika mellett, így nem "ciki" pakolással az arcukon lazítani. Annyi teher van rajtuk, rohannak, robotolnak...  

És nagy boldogság számomra is, amikor a kezelés végén örömmel simítják végig az arcukat:) 

Ehhez, és a környezettudatos felfogásomhoz kerestem kozmetikumokat. Az általam használt termékek 90 %-a magyar. Mindegyik magas minőséget képvisel a natúr- és bio professzionális kozmetikumok között és természetesen nem tartalmaznak bőrre káros összetevőket – így pl. ásványolaj-ipari anyagokat, alumíniumot, parabéneket, SLS-t stb. A galériában megnézheti mi minden kényeztetheti a bőrét az általam használt kozmetikumokban. Sajnos az illatukat a képek nem adják át, de személyesen…

 

Ma nagy divat a bio jelző aggatása mindenre. Azt gondolom kerülnünk kell a szélsőségeket, de igyekezzünk mindent elkövetni, hogy a jövő generációinak egy élhető Földet hagyjunk hátra, hisz ismerjük a Seattle-i indián törzsfőnök híressé vált szavait: „A Földet nem szüleinktől örököltük, hanem gyermekeinktől kaptuk kölcsön.”

Éppen ezért nyitott vagyok mindenre a szelektív hulladékgyűjtésen túl, ami egy szebb jövő felé vezethet, így pl. a kozmetikámban mosásra csak mosódiót és mosószódát használok, takarításhoz is igyekszem hazai gyártású, természetes, környezetkímélő tisztítószereket használni, névjegykártyáimat újrahasznosított papírból készítettem stb .    

 

Kozmetikai hitvallásom
Fontosnak tartom megosztani kedves leendő Vendégeimmel a következőket: a kozmetikám az a hely, ahol felhőtlenül boldog vagyok és ahol szeretném ha Te is az lennél. Pontosan ezért, egyidőben csak egy Vendég van nálam. A teljes ellazulást segíti a hangulatos megvilágítás, a kellemes illat, a finom tea.

Nálam nincsenek milliós, az idő megállítását, főleg annak visszapörgetését ígérő hiper-szuper gépek, mert én is osztom azoknak a kozmetikusoknak a véleményét, hogy a lényeg a szakmai tudásban és a nagy hatóanyag tartalmú, kiváló minőségű készítményekben van. A gépi kezelés segíthet abban, hogy az eredmény látványos legyen, illetve kicsit hosszabban tartó, de hosszú távú eredmény nem a gépektől várható.
Éppen ezért folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy minél több tanfolyamon részt vehessek, minél több kozmetikai cég (rengetegen vannak a piacon) termékét és gépét kipróbáljam, összehasonlítsam. A hitvallásom alapján vendégeimen csak és kizárólag azokat a kezeléseket végzem el, amelyeket magamon vagy a családtagjaimon kipróbálok - magamat is beleértve többen allergiások vagyunk, így nagyon gondosan kell választanom.
Pontosan emiatt döntöttem a Biola Kft. termékei mellett. Minden készítményüket gondosan válogatott alapanyagokból készítik és valamennyi általuk gyártott kozmetikumon megtalálható a Biokontroll logója, mely ellenőrzi és tanúsítja a céget. Amellett hogy a krémeknek, maszkoknak az illata is fantasztikus, rendkívül hatékonyan segítenek az adott bőr problémáinak orvoslásában. A tini bőrök kezelésében egészen rendkívüli eredményeket figyelek meg. Egészen látványosan halványodnak a pigmentációs foltok – feltéve, ha otthon is folytatódik a kezelés. De a rozaceás bőrök is jól reagálnak a kezelésekre.
A Biola mellett nagy örömmel használom egy másik hazai cég, a Balzsam Labor Bt. készítményeit. Ők is fantasztikus képzéseket szerveznek és felkészült előadók segítik a munkánkat. Nagy szeretettel ajánlom kedves Vendégeimnek a cég által a mélyrétegi bőrmegújításra (azaz a gyümölcssavas hámlasztásra) komponált professzionális termékcsomagját, mely hat alkalmas kúra keretében valóban megújítja a bőrünket.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését várom nagy-nagy szeretettel.

 

Csárádi Dóra

06 30 274 4951

bemutatkozas1