Luxus anti aging kezelés Demeter minősítésű Biola kozmetikumokkal

 " A biokozmetikumokat minősítő védjegyek Rolls Royce-a a Demeter jelölés."

Az egyetlen magyar cég, mely rendelkezik kep2 minősítésű kozmetikumokkal a

 

kep1

 kep3

A Demeter minősítésű kozmetikumokkal végzett kezelés a hatóanyagok tisztasága és koncentráltsága okán sokkal látványosabban hat a bőrre.

Mitől más a biodinamikus gazdálkodás és az onnan származó termék?

 

A Demeter International egy hivatalosan bejegyzett világszervezet, mely ellenőrzi a biodinamikus módon művelt termőterületeket, és védjegyével látja el a biodinamikus gazdálkodásból származó termékeket.

Dr. Rudolf Steiner nevéhez köthető a biodinamikus gazdálkodási mód, aki már 1924-ben felismerte ennek szükségességét.A biodinamizmus, a bios és a dinamika, az élet és a mozgás szavakból áll, és maga a gazdálkodás is a változások,ritmusok és ciklusok követésén alapul . A gazdaságot, mint organizmust szemléli és figyelembe veszi a táj alkotóelemeit és összefüggéseit. Ezekhez a ritmusokhoz (az év körforgása, a nap és a hold ritmusa) igazodik a Vetési naptár is, mely egy hangsúlyos eleme ennek a gazdálkodási formának. Egy új dimenzió bevezetésével aholisztikus megközelítési módáltal, figyelembe veszi a kozmikus erőket melyek hatással vannak a talajra és az élőlényekre egyaránt. Akár csak az ökológiai módszerek, ez a gazdálkodás is alkalmazkodik a környezeti feltételekhez, és szerves trágya, komposzt segítségével törekszik a talajtermékenység fenntartására. A biodinamikus gazdaság, egy teljes biológiai körforgás, ciklus létrehozásával igyekszik megteremteni a zárt rendszert, melyben növény, állat, ember, talaj egészségben, egyensúlyban és harmóniában létezhet.

Ennek a finoman hangolt rendszernek a létrehozásában segítenek az állati és növényi kivonatokból készültpreparátumok , melyek növelik a trágyák, komposztok hatékonyságát, segítenek a talajélet fenntartásában és a fény és kozmikus energiák hasznosításában. A preparátumok használata és a ritmikus összefüggések különleges teljesítményekre és minőségi termékek előállítására adnak lehetőséget. A biodinamikus termékek minősége és biztonsága messze túlmutat az ökológiai mezőgazdaság egyéb módszerein, szemléletében és gyakorlati szigorúságában az egyik legkövetkezetesebb és legelőrehaladottabb ökológiai gazdálkodási mód.


Kozmetikumokra vonatkozóan három jelölési kategóriát különít el a Demeter:

  • Demeter termékként való normál tanúsítás: ha az összetevőklegalább 90% -a mezőgazdasági eredetű, Demeter-művelésből származik és a névadó összetevő, – mint például a rózsaolaj a rózsakrémben – Demeter-minőségű. A Demeter logó ebben az esetben a csomagolás elején van.
  • Kivételes tanúsításlegalább 66%- ban Demeter minősítésű összetevőket tartalmazó terméknél: ha az összetevőkkevesebb, mint 90%-a Demeter-minőségben áll rendelkezésre, az összetevők 33 %-áig lehetnek „Demeterre való átállás alatt” vagy bio-tanúsítottak, vagy tartozhatnak a kevés, nem mezőgazdasági eredetű engedélyezett anyag közé. Ezt azonban egy megfelelő lábjegyzettel kell megadni az összetevőlistán, a Demeter-logó ebben az esetben is a csomagolás elejére kerülhet.
  • A Demeter/Biodinamikus megjelölések használata az alapanyagoknál: azegyes összetevők az összetételi listában a „Demeter/Biodynamisch” jelzéssel lehetnek ellátva, de a Demeter-logó nem használható. Ebben az esetben a terméknek meg kell felelnie egy Demeter által elismert szervezet feltételrendszerének, például a BDIH, Ecocert, NaTrue vagy Cosmos.

http://survive.hu/demeter/

 

kep4 kep5

  

A különleges ráncfeltöltő, bőrstruktúra javító kezelést a Biola demeter minősítésű termékeivel végzem.

kep6

A kezelés menete:

Letisztítás

Gyümölcsavas, finoman polírozó bőrradír, majd hidroabráziós hámlasztás 

az elöregedett hámréteg kiméletes eltávolítása

kep7

Hatóanyag bevitel

Anti-aging szépítő szérum

Bőrtápláló, a bőr öregedési folyamatai következtében előálló tüneteket mérséklő szérum. Bioaktív hatóanyagok tárháza, amely anti-ageing hatású antioxidáns vitaminok segítségével és esszenciális zsírsavakat és fitoszterineket tartalmazó olajokkal segítik az aktív bőrstruktúra felépítő folyamatokat. A kurkuma és görögszéna kivonata tartós fiatalosan vitális bőrállapot javulást segíti a Licht Yam gyökér kivonatával együtt alkalmazva. Már 35 éves kor felett megtapasztalhatja látványosan szépítő bőrkisimító hatását!

Táplálás

Rózsa-goji tápláló krémpakolás

A bőr természetes kollagén bioszintézisét támogató növényi kivonatokkal készül. Hatékonyan hidratálja, vitalizálja, és táplálja a bőrt.

Különleges AA relaxáló masszázs

Rózsa age defence masszázskrém + muskotályzsálya age defence masszázsolaj

A vitális fiatalosan feszes bőrállapotot támogató koriandermag-, homoktövis- és körömvirág gyógynövények kivonatával készülő masszázsolaj. A bőrregenerációt elősegíti a kandilla, a tamanu olaja, az E-vitamin és a rozmaring illóolaja.

A masszázskrém és olaj egymás hatását erősítve a lifting hatású masszázs során a bőr feszességét javítja, a kollagén és elasztin bioszintézisét stimulálja, ezáltal ráncfeltöltő, bőrpuhító hatású.

Befejező krém

Bio Rózsa-Yam Rejuvenáló arckrém

Gyorsan felszívódó, tápláló, újrastrukturálódást segítő hidratáló krém. A termék olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, amelyek jól ismertek a szakirodalomból, mint a kollagén és az elasztin bioszintézisét támogató, valamint a bőr hyaluronsavval való feltöltöttségét megőrzők.

A hatóanyagok magas koncentrációja feltölti a bőr mélyebb rétegeit is, így megfelelő nappali és éjszakai krém használata mellett elegendő 4-6 hetente igénybe venni a luxus kezelést.

A kezelés kb. 90 percig tart ára 9.800,- Ft