HYDROFACIAL LIFTING kezelés

hydrafacial foto

Ez a főként nyári időszakban javasolt bőrmegújító kezelés egy ún. hydrodermabráziós eljárás, amely során a víz és a  vákuum együttes segítségével végezzük el a bőr tisztítását. Ez az eljárás hatékony kombinációja a tisztító és egyben hidratáló kezelésnek, köszönhetően a negatív nyomású vákuumos áramló körben létrejövő ultra-apró buborékoknak, mely oxigénben dús hidratációt biztosít.

A készülék „ lelke” a speciálisan kialakított spirális kezelőfej, mely a víz áramlásának dinamikáját fokozza, elősegítve a mitesszerek, a faggyúdugaszok, de akár a gríz és egyéb finom maradványok eltávolítását is. Második lépésben a szintén spirális alakú szívófej segíti a mikro buborékok áramlását, biztosítva a mélyhidratálást.

A kezelés következő lépésében egy fátyolmaszkot helyezek a bőrre, mely hatóanyaggal van átitatva, mely hatóanyagot ún. mikroáramos arcizomstimulációval juttatok a bőr mélyebb rétegeibe. A mikroáram ugyanakkor bőrfeszesítő hatású is.

Az így megújított bőr üdévé, fénylően élettelivé és egészségessé válik. 

Ezt követi a kényeztető arc-, nyak-, dekoltázsmasszázs, melyet a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal végzek. A kezelés lezárásaként fényvédő hidratáló krémet viszek fel az arc bőrére.

A kezelés időtartam kb. 90 per, ára 9.500,- Ft