ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS

(Ez a szolgáltatás kizárólag a XV. kerületi szalonban érhető el!)

Az esztétikai kezelésekben áttörést jelentett néhány éve az ultrahangos kavitáció.

Mit jelent ez konkrétan? A kavitáció jelentése: üregesedés, egy ismert fizikai jelenséget takar. Amikor nagy intenzitású rezgést viszünk egy folyadékba, változó nyomású ciklusok jönnek létre, a nyomáskülönbség hatására buborékok keletkeznek, melyek nőni kezdenek. Amikor a buborékok akkorára nőnek, hogy már nem képesek több energiát felvenni, akkor hirtelen összeroppannak.

Ezen elven működnek az ultrahangos zsírbontó kozmetikai készülékek. A velük végzett kezelést hívják ultrahangos zsírbontó, vagy kavitációs kezelésnek. A 20-40 KHz közötti ultrahang hullámok mikrobuborékokat keltenek zsírsejtekben és a narancsbőr szövetek közötti folyadékban. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül „felrobbannak” kibocsátva vizet és zsírt, amely bekerül a nyirokáramba. Majd a májba és a vesébe, onnan a bélrendszeren keresztül, valamint a vizelettel kiürül a szervezetből. A kavitációs hullámok pulzálnak, tehát a bőr és a környező szövetek védve vannak.

zs1

A kezelés végén, a lebontás során felszabadult zsírok kiürülését kézi nyirokmasszázzsal fokozzuk.

A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is “leolvadhat” a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott zsírfeleslegből.

A kavitáció előnyei:

 • tartós eredmény a kezelt területek
 • kevesebb kontraindikáció (mint a zsírleszívásnál)
 • fájdalommentes, biztonságos
 • enyhe túlsúlyos esetén (nem több 15-20 kg-nál)
 • alakformálásra (has, csípő, fenék, comb, kar)
 • cellulitos bőrkép enyhítésére
 • feszesítésre
 • egy kúra átlagosan 6-10 kezelésből áll
 • egy kezelés nem haladhatja meg a 40 percet
 • egy testtájék max. 20 percen keresztül kezelhető, alkalmanként két területet érinthet.
 • napi 2,5-3 l folyadék!!! (víz, tea)
 • cukor és szénhidrátmentes étrend (minta étrendet adunk a kezelés mellé)
 • alacsony zsírtartalmú ételek
 • máriatövismag olaj, vagy kapszula (mely támogatja a májat)
 • rendszeres mozgás (40 perc séta, kerékpározás)
 • testtekercselés speciálisan kifejlesztett krémekkel és a nyirokkeringést támogató tekercseléssel (speciális, a problémának megfelelő hatóanyagos krém felvitele, test tekercselés, 20 perc nyugtató relaxálást kötően bőrfeszesítő krém bemasszírozása)
 • Mellékhatások:
 • bőrpír jelentkezhet, ami pár órával a kezelés után elmúlik
 • elvétve hólyag keletkezhet, amely a kezelés után pár nappal eltűnik
 •  Menstruáció idején (előtte 2-3 nappal sem)
 •  Terhesség, szoptatás idején
 •  Aki krónikusan elhízott  (120kg felett)
 •  Akinek szívritmus szabályzója, vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköze van
 •  Nátha, megfázás fertőző, lázas betegség
 •  Akinél a következő betegségek állnak fenn: kezeletlen artériás magas vérnyomás, nagyobbfokú szívbetegség, szívizom-érelmeszesedés, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, nem kezelt cukorbetegség, csonttuberkulózis, súlyos csontritkulás, központi idegrendszer krónikus sérülése, autóimmun betegségek, epilepszia, nyomás allergia.
 •  Belső és középfül panaszok esetén /az UH „zajának” elviselhetetlensége miatt
 •  Akinek abnormális zsíranyagcserével járó anyagcserezavara van, beleértve a súlyos hiperlipidemiát (magas vérzsírszint), ill. ismert hepatosteatosist (elzsírosodott máj).
 •  Akinek hepatitise, ill. egyéb májbetegsége van.
 •  Akinek kötőszöveti rendellenessége van.
 •  Akinek hasi sérve van, vagy akinek három hónapnál nem régebben végzett hasi műtéte volt.
 •  Akinél a kezelendő terület alatt beültetett idegen test van (ízületpótlás, háló, kapcsok, ortopédiás eszköz – a spirál nőknél nem akadály).
 • Akinek bárminemű daganatos megbetegedése van.

Milyen problémára ajánlott:

Hány alkalomból áll egy kezeléssorozat, mennyi ideig tart egy kezelés?

Egy kezelés alkalmával maximum két testtájat kezelünk, ez viszont függ az adott testrészek méretétől, állapotától. Pl. has + csípő,  belső comb + comb elől, külső comb + comb hátul.

Amire a kezelés idején fokozottan figyelni kell:

Kiegészítő kezelések

Kinek nem ajánlott a kezelés?

A kezelést csak a beleegyező nyilatkozat aláírása után kezdjük meg!

Ha gyors és hatékony zsírbontást szeretnél, ha nehezen szabadulsz meg a makacs zsírpárnáktól, akkor a kavitációs kezelés Neked is megoldást jelenthet!

Árak:

Uh-os zsírbontás 5.500,- Ft

20 perc egy testtájék (egyszerre max. 2 tájék) + 5 perc nyirokmasszázs

Testtekercselés  2.800,- Ft

10 perc a kezelt terület célzott hatóanyagos krémezése, tekercselése, 20 perc pihenés, majd a krém eltávolítása után bőrfeszesítő testápoló bemasszírozása.

(Ennek a kezelésnek az igénybevételéhez kérjük, hogy hozz magaddal csere fehérneműt!)

UH + tekercselés 7.700,-Ft (8.300,- helyett)

(20 perc UH + 5 perc nyirokmasszázs, ezt követően 10 perc a kezelt terület célzott hatóanyagos krémezése, tekercselése, 20 perc pihenés, majd a krém eltávolítása után bőrfeszesítő testápoló bemasszírozása)

2 alkalmas próbakezelés 15.000,- Ft (7.500,- Ft/alkalom)

5 alkalmas bérlet 35.000,- Ft (7.000,- Ft/alkalom)

CALLUX PEDIKŰR

 

callux1A callux pedikűr célja a lábfej és a talp egészséges működésének megtartása, a bőr élettanilag bekövetkező öregedési folyamatainak késleltetése. Egész életünkben „szolgálnak” minket a lábaink, megérdemlik a törődést, a havi egyszeri kényeztetést.

A Callux pro egy lengyel professzionális bőrápolási rendszer. Ez a lábpeeling egy hámlasztásos eljárás, ami igazából nem is egy pedikűr kezelés, hanem inkább wellness élmény!

Fájdalommentes, nem használok szikét, csiszológépet mégis eltüntetem a bőrkeményedést. Biztonsággal alkalmazható cukorbeteg és vérzékeny vendégeknél.

Tökéletesen beilleszthető egy kozmetikai kezelés mellé, hiszen a 90-120 perces kezelések közben sok a "holtidő", amikor "csak" a maszk dolgozik az arc, illetve a dekoltázs bőrén. Ezen idő alatt a láb is megújulhat.

Éppen ezért a kozemtikai (90 ill. 120 perces időtartamú) kezelést is igénybe vevő Vendégek a Callux pro lábpeelinget kedvezményes áron 3.800,- forintért vehetik igénybe.

A kezelés önmagában 4.500,- Ft.

Lehetőség van a kezelés hatkékonyságát fokozó otthoni használatra szánt lábápoló krém ill. a peeling megvásárlására. 

A Callux pro gyümölcssavas hámlasztáson alapuló esztétikai pedikűr nem gyógypedikűr! 

Gombás körmöt, gombás lábat nem áll módomban kezelni, ez ugyanis bőrgyógyászati probléma, gyakran gyógyszeres kezelést (is) igényel.

 

 

A kezelés időtartama kb. 60 perc, ára: 4.500,- Ft kozmetikai kezelés mellett 3.800,- Ft

Callux pro kezelés paraffinos lábápolással  kb. 80 percig tart, 6.200,- Ft

Japán méhviaszos körömlemez erősítés és fényesítés:  + 2.500,- Ft

 

callux2 

JAPÁN MANIKŰR

A japán hölgyek több száz éve alkalmazzák sikerrel. A módszer, az un. polírozó manikűr, ami kizárólag természetes anyagokat juttat a körömlemezbe. A körmöknek csodálatos rózsaszín fényt és finom csillogást ad.

A Japán manikűr a kezelés során visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. A speciális, még ma is titkos összetevői méhviaszt is tartalmaznak, valamint olyan apró koptató részecskéket, amik a megtisztított körömfelületet alaposan elsimítják, minden egyenetlenséget eltüntetnek. Ezáltal a körmök ellenállnak a mechanikai érintkezésből adódó kopásnak, a fényük 6-12 napig megmarad. A kezelést érdemes a körmök állapotától függetlenül 2 hetente megismételni, a tartós eredmény érdekében. Ennek hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok pedig mindenféle vegyi anyagtól mentesek. A Japán manikűr különösen hatékony erősítő hatással bír vékony, töredezett körömlemez esetén, tartós műköröm viselése után vagy extrém igénybevétel esetén. Érdemes a kezelést paraffinos kézápolással is kiegészíteni.

A kezelés kb. 40 – 60 percig tart, ára 2.800 – 3.900,- Ft (a körmök és a körömbőr állapotától függően)

Paraffinos kézápolással a kezelés kb. 60 – 80 perc + 1.500,- Ft

jpn

 

 kez

A paraffinos kézápolás igen hatékony módja a kéz bőrének ápolására. A hatóanyagos kézkrémmel ellátott kezeket a kellemesen meleg kozmetikai paraffinba merítjük be, így ennek a nyomópakolásnak a következtében a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is behatolnak. Mindenkinek ajánlott, hiszen a kéz bőrét folyamatosan érik a különböző káros környezeti hatások (pl. vegyszerek, szennyeződések, por). Késleltethetjük a kéz bőrének öregedését. Segíthet a kézfejen megjelenő időskori foltok halványításában, ha a paraffinos pakolás alá ehhez megfelelő készítményt használunk. Segítségével az időjárási viszontagságok által kiszáradt bőrt is hidratálhatjuk.

A kézápolás menete (csak ép felhámú, egészséges bőrön végezhető):

 •         fertőtlenítős kézmosás;
 •         bőrradírozás (az elhalt szarusejtek eltávolítása);
 •         hatóanyagos krém bemasszírozása;
 •         a paraffinos „fürdő”be nyitott ujjakkal mártjuk be a kezeket kétszer, majd nejlon kesztyű és egy puha frottír kesztyű segítségével képzünk „dunsztot”;

-          15-20 perc után távolítjuk el a kesztyűket és a paraffint.

 

paraf

 

                                                                                              Paraffinos kézápolás (~ 30 perc) 2.200,- Ft

 

A fenti kezelés a lábon is elvégezhető. lab

 

                                       Paraffinos lábápolás 2.900,- Ft


indiaiKényeztesse magát indiai fejmasszázzsal!

A masszázs során endorfin termelődik, mely segíti a testi és a lelki harmóniát. A fejmasszázs ajánlott idegesség, stressz, kimerültség esetén, melyek kísérő tünete lehet: fejfájás, váll- és nyakfájdalom. Enyhítheti a depressziót is. Az indiai fejmasszázs egy pihentető, masszázs, mely nem az adott energiapontokra hat, hanem általános jellegű, a stresszoldásra helyezi a fő hangsúlyt.

 

Bővebben: Indiai fejmasszázs