CALLUX PEDIKŰR

 

callux1A callux pedikűr célja a lábfej és a talp egészséges működésének megtartása, a bőr élettanilag bekövetkező öregedési folyamatainak késleltetése. Egész életünkben „szolgálnak” minket a lábaink, megérdemlik a törődést, a havi egyszeri kényeztetést.

A Callux pro egy lengyel professzionális bőrápolási rendszer. Ez a lábpeeling egy hámlasztásos eljárás, ami igazából nem is egy pedikűr kezelés, hanem inkább wellness élmény!

Fájdalommentes, nem használok szikét, csiszológépet mégis eltüntetem a bőrkeményedést. Biztonsággal alkalmazható cukorbeteg és vérzékeny vendégeknél.

Tökéletesen beilleszthető egy kozmetikai kezelés mellé, hiszen a 90-120 perces kezelések közben sok a "holtidő", amikor "csak" a maszk dolgozik az arc, illetve a dekoltázs bőrén. Ezen idő alatt a láb is megújulhat.

Éppen ezért a kozemtikai (90 ill. 120 perces időtartamú) kezelést is igénybe vevő Vendégek a Callux pro lábpeelinget kedvezményes áron 3.800,- forintért vehetik igénybe.

A kezelés önmagában 4.500,- Ft.

Lehetőség van a kezelés hatkékonyságát fokozó otthoni használatra szánt lábápoló krém ill. a peeling megvásárlására. 

A Callux pro gyümölcssavas hámlasztáson alapuló esztétikai pedikűr nem gyógypedikűr! 

Gombás körmöt, gombás lábat nem áll módomban kezelni, ez ugyanis bőrgyógyászati probléma, gyakran gyógyszeres kezelést (is) igényel.

 

 

A kezelés időtartama kb. 60 perc, ára: 4.500,- Ft kozmetikai kezelés mellett 3.800,- Ft

Callux pro kezelés paraffinos lábápolással  kb. 80 percig tart, 6.200,- Ft

Japán méhviaszos körömlemez erősítés és fényesítés:  + 2.500,- Ft

 

callux2