Bemutatkozás

Hozzám azok a Nők járnak, akik szeretnék egy kicsit „kikapcsolni” az elvárásoknak mindig megfelelni akaró feleséget, anyát, dolgozó nőt.

Csárádi Dóra

Kozmetikussá úgy váltam, hogy vágyakozni kezdtem valamire, amiben kiteljesedhetnék.

A két kezemmel végzett munka mindig is fontos volt számomra, a gyermekeink születése előtt fogtechnikusként dolgoztam. Majd más irányba sodort az élet, de egy idő után éreztem, hogy ismét szeretnék valami olyan munkát végezni, amiben a manualitásé a főszerep. Amikor még nem volt teljesen világos számomra, hogy mi is lenne az, elvégeztem egy Schüssler-só arcdiagnosztikai tanfolyamot, melyet a homeopátiás orvosunk javasolt. Itt találkoztam szakmájukat szerető, vendégeiket tisztelő kozmetikusokkal. Ekkor éreztem először, hogy az addigi érdeklődéseim és a valami új felé nyitási vágy összeért, eggyé lett bennem.

Tanulmányaim során és a hétköznapokban is körvonalazódott, hogy a kozmetikámat úgy alakítom ki, hogy ebben a túlpörgetett és instant világban a hozzám betérők, ha csak rövid időre is, de nyugalomra lelhessenek és kiszakadhassanak a hétköznapok rutinszerű pörgéséből.

Hozzám azok a Nők járnak, akik szeretnék egy kicsit „kikapcsolni” az elvárásoknak mindig megfelelni akaró feleséget, anyát, dolgozó nőt.

Újabban nagy-nagy örömömre már egyre több férfi Vendégem is van. Szeretik, hogy nálam nincs fodrászat a kozmetika mellett, így nem „ciki” pakolással az arcukon lazítani. Annyi teher van rajtuk, rohannak, robotolnak…
És nagy boldogság számomra is, amikor a kezelés végén örömmel simítják végig az arcukat:)
Ehhez, és a környezettudatos felfogásomhoz kerestem kozmetikumokat. Az általam használt termékek 90 %-a magyar. Mindegyik magas minőséget képvisel a natúr- és bio professzionális kozmetikumok között és természetesen nem tartalmaznak bőrre káros összetevőket – így pl. ásványolaj-ipari anyagokat, alumíniumot, parabéneket, SLS-t stb.
Ma nagy divat a bio jelző aggatása mindenre. Azt gondolom kerülnünk kell a szélsőségeket, de igyekezzünk mindent elkövetni, hogy a jövő generációinak egy élhető Földet hagyjunk hátra, hisz ismerjük a Seattle-i indián törzsfőnök híressé vált szavait: „A Földet nem szüleinktől örököltük, hanem gyermekeinktől kaptuk kölcsön.”
Éppen ezért nyitott vagyok mindenre a szelektív hulladékgyűjtésen túl, ami egy szebb jövő felé vezethet, így pl. a kozmetikámban mosáshoz, takarításhoz kizárólag hazai gyártású, természetes, környezetkímélő tisztítószereket használok; névjegykártyáimat újrahasznosított papírból készítettem stb .

Kozmetikai hitvallásom:

Fontosnak tartom megosztani kedves leendő Vendégeimmel a következőket: a kozmetikám az a hely, ahol felhőtlenül boldog vagyok és ahol szeretném, ha Te is az lennél. Pontosan ezért, egyszerre csak egy Vendég van nálam.

Nálam nincsenek milliós, az idő megállítását, főleg annak visszapörgetését ígérő hiper-szuper gépek, mert én is osztom azoknak a kozmetikusoknak a véleményét, hogy a lényeg a szakmai tudásban és a nagy hatóanyag tartalmú, kiváló minőségű készítményekben van. A gépi kezelés segíthet abban, hogy az eredmény látványos legyen, illetve kicsit hosszabban tartó, de hosszú távú eredmény nem a gépektől várható.
Éppen ezért folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy minél több tanfolyamon részt vehessek, minél több kozmetikai cég (rengetegen vannak a piacon) termékét és gépét kipróbáljam, összehasonlítsam. A hitvallásom alapján vendégeimen csak és kizárólag azokat a kezeléseket végzem el, amelyeket magamon vagy a családtagjaimon kipróbálok – magamat is beleértve többen allergiások vagyunk, így nagyon gondosan kell választanom.

Nagy hangsúlyt helyezek a személyre szabott bőrápolásra.

Nem lehet ráhúzni például a tinik bőrére, hogy az minden esetben zsíros és szárító készítményre van szükség. Nagyon nem! Arctájékonként is változik a bőr. Lehet a homlok, az áll zsíros, de az orcák szárazak.
A tini bőrök kezelésében egészen rendkívüli eredményeket figyelek meg, abban az esetben, ha rendszeresen, havonta eljönnek hozzám és használják az általam számukra elkészített lemosó készítményt és pakolást.
De ugyanígy, az érettebb bőr is meghálálja, ha havonta kényezteti a kozmetikus! Látványosan halványodnak a pigmentációs foltok pl. a mélyrétegi bőrmegújítás hatására, feltéve, ha otthon is folytatódik a kezelés. De a rozaceás bőrök is jól reagálnak a kezelésekre.

Igazán átütő eredményeket lehet elérni a hydraglow géppel még azoknál a Vendégeknél is, akik rettegnek a nyomkodással járó tisztító kezeléstől.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését várom nagy-nagy szeretettel! Tisztelettel kérem, hogy időpont foglalás előtt olvassa el a szalon etikett menüpontot is.

Remélem, mihamarabb Önt is elégedett Vendégemnek tudhatom!

Csárádi Dóra